Aplicatie mobila cu iBeacon la Carrefour

Agentia Jazz Communication si dezvoltatorul de software Fun Finger Software au adus tehnologia ibeacon in hipermarketurile Carrefour, pentru experiente revolutionare de shopping.

Carrefour a dotat cele 28 de hipermarketuri din tara cu beaconi si a lansat aplicatia mobila Smart Shopping, propunand un nou canal de comunicare cu clientii.

Aniversarea Carrefour da startul provocarii SMART Shopping in Romania. Clientii interesati de o experienta eficienta de cumparaturi sunt invitati sa utilizeze tabletele amplasate pe carucioarele din hipermarketurile Carrefour, prin intermediul carora beneficiaza de traseul optim in magazine, in functie de lista proprie de cumparaturi. In plus, acestia vor primi direct pe dispozitivele mobile oferte speciale, semnalizate prin intermediul beaconilor si al aplicatiei mobile Smart Shopping.

Experienta consumatorului cu reclama si promotiile in ONLINE a fost mereu perceputa ca fiind mult mai creativa, targetata si contextual relevanta. Dar tehnologia beacon sterge aceasta bariera. Este pentru prima data cand comunicarea se face simultan (online si offline) cu mesaje relevante.

Dar asta nu este tot ce ofera tehnologia iBeacon – retailer-ul are acum acces la OFFLINE analytics, prin care poate masura satisfactia clientului, a experientei si interactiunii sale cu Carrefour, poate vedea heat-maps si alte informatii legate de trafic in locatie. Interesele clientului devin intelese si transparente pentru retailer.

Aplicatia SMART Shopping poate fi descarcata direct din Google Play si pe telefoane Android, urmand cativa pasi simpli:
•    activarea Bluetooth-ului pe telefon
•    alegerea hipermarketului Carrefour dorit
•    completarea listei de cumparaturi si primirea traseului optim in cadrul  magazinului

Ramane de vazut cum vor imbratisa consumatorii din Romania noua tehnologie care domina topul trendurilor tehnologice din retail la nivel mondial.

Pentru a crea experiente revolutionare cu ibeacon, va invitam sa accesati site-ul www.funfingersoftware.com

Pentru mai multe detalii, accesati http://funfingersoftware.com/pionierat-ibeacon-in-retailul-din-romania-smartshopping-in-hipermarket-cu-dispozitivul-mobil/ smartshopping carrefour

Share

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.