Beaconi in universitati

Compania BeaconGrid implementeaza beaconi in mari univeristati precum Universitatea din Mississippi si Universitatea Stony Brook, dar si la institutul de cercetare Georgia Tech . Implementarea se desfasoara pe parcursul anului in curs. Beaconii vor functiona cu o serie de aplicatii din universitati si vor colecta date privind utilizatorii – de exemplu in cazul in care sunt in situatii de urgenta. Vor fi de asemenea folositi pentru a trimite informatii relevante pentru studenti, profesori si nu numai. Scolile ar putea profita de mai multe excelente utilizari de beaconi in educatie.

Girls-Using-Phones-beaconi

Beaconii pe care ii vor folosi sunt de fapt niste dispozitive pe perete. In timp ce acest lucru ii limiteaza in principal la locatiile de interior, securitatea lor nu trebuie sa mai ridice probleme odata ce au fost instalati.

Speranta noastra este ca beaconii din universitati vor atrage atentia dezvoltatorilor de software. Ramane de vazut cum va utiliza generatia urmatoare potentialul tehnologiei de proximitate…
Sursa: www.ibeaconsblog.com

 

Share

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.