Hungryhouse – Comanda mancare la pachet cu iBeaconi

HungryHouse, o aplicatie care permite utilizatorilor sa comande on-line mancare la pachet (si este plin de feedback-uri), a lansat beaconi pentru prima data la Carnavalul din Notting Hill. Prin intermediul aplicatiei s-au transmis notificari cu reduceri pentru utilizatorii aplicatiei, in cadrul  Festivalului de la Londra, la care au participat mai mult de un milion de oameni. Ei vor plasa senzorii in jurul unui sistem de sunet si vor urmari locatia utilizatorului astfel incat sa poata vedea unde mesajele au cel mai mare succes.

hungryhouse appAlice Mrongovius, director de marketing la hungryhouse.co.uk, a declarat: “Cu peste un milion de oameni participanti la Carnavalul Notting Hill, aceasta este intr-adevar o mare oportunitate pentru noi de a testa eficienta tehnologiei ibeacon. Speram ca acest lucru va conduce la cresterea vanzarilor si vom continua sa-l lansam pentru alte strategii de marketing viitoare , astfel incat utilizatorii nostri sa poata obtine cele mai bune reduceri direct pe smartphone-ul lor.”
hungryhouseEi vad aceasta campanie ca pe un test si spera ca, odata cu succesul sau vor avea impulsul de a lansa o strategie mai ampla de beaconi.

Acestia au deja planuri pentru HungryHouse in alte locatii.

Sursa: http://internetretailing.net

Share

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.