iBeacon la aeroportul MIAMI

Aeroportul International din Miami a devenit primul aeroport din lume pentru a utiliza pe deplin puterea de iBeacon. Aeroportul a instalat la toate intrările, inclusiv ghișeele de check-in, porti, Carusele de bagajele și chiar zone de parcare.

Estimote iBeacon la Miami

 

Prin instalarea de balize pe tot aeroportul, călătorii vor putea primi informații precise cu privire la zborurile întârziate, sosiri de zbor, ori de îmbarcare și multe altele. Pasagerii de la Miami Airport vor avea acum actualizări relevante la fiecare punct de călătoria lor prin aeroport. American Airlines a luat deja notă de potențialul puternic, prin lansarea implementări de testare a tehnologiei la Aeroportul Dallas / Fort Worth.

De exemplu, imediat după verificarea în bagajele lor, un pasager va primi automat o hartă terminal de pe telefonul lor, arătându-le exact unde poarta de îmbarcare este. Acesta vă va arăta chiar cât de mult timp va dura pentru a ajunge acolo in functie de locatie.

Miami Airport este un pas mare înainte pentru adoptarea pe scară largă a tehnologiei far, ca investiția lor va deschide calea pentru alte aeroporturi și alte facilități de mari să urmeze acest exemplu.

soursa (iBeacon.com)

Share

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.