iBeacon: Universitatea Wisconsin si Badger Gameday

Departamentul Atletic al Universitatii din Wisconsin s-a aliat cu Yinzcam Inc., cel mai mare dezvoltator de aplicatii sportive interactive, liderul pietei in tehnologii mobile de proximitate si locatie, pentru a oferi experiente interactive ale meciurilor, nu numai pe stadionul propriu, dar si in deplasari, incepand cu deschiderea sezonului in Dallas.
Aplicatia Badger Gameday, acum imbunatatita, a fost lansata la timp pentru deschiderea sezonului de volei. Actualizarile includ o mai buna claritate a ecranului de stiri, deci reluari mai clare si, bineinteles, integrarea tehnologiei iBeacon.ibeacon

Cu ajutorul iBeaconilor (plus serviciul de geolocalizare), fanii vor primi continut extrem de relevant, iar notificarile vor fi transmise in functie de locatie.

Multe echipe sportive profesioniste profita deja de tehnologia iBeacon, iar fanii care opteaza sa beneficieze de functionalitatea acestora vor primi notificari in functie de locatia lor, si de activitatile preferate in interiorul stadioanelor.ibeacon at wisconsin univerityAsteptam cu nerabdare solutiile Universitatilor si cluburilor sportive din Romania ce au la baza noua si inovatoarea tehnologie iBeacon, din ce in ce mai des utilizata.

Sursa: http://www.gimbal.com/press-releases/university-of-wisconsin-athletics-partners-with-yinzcam-and-gimbal-to-deliver-unique-mobile-fan-experiences-at-home-and-on-the-road/

Share

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.