Lansare Samsung Proximity, propria platforma de iBeacon de la Samsung

Samsung dezvaluie primele schite ale platformei iBeacon si o pregateste de lansare.

Astfel Samsung Proximity, se contureaza ca o sfera concurentiala, egala cu cea de la Apple care a lansat in 2013 iBeacon.

Samsung Proximity
SAMSUNG PROXIMITY

 

Tot mai des auzim conceptul de Internet of Things, o lume conectata cu totul si in toate. Aceasta posibilitate o vom avea pusa in practica prin sisteme de Indoor Positioning System (IPS) sau si mai nou prin tehnologia iBeacon de la Apple.

The Internet of Things
The Internet of Things

Samsung face un important pas cu platforma de iBeacon, SAMSUNG PROXIMITY, catre o tehnologie care pare a fi raspunsul sau la propriile eforturi de marketing, pentru a concura sistemul iBeacon de la Apple.

Samsung a lansat un nou site web https://placedge.samsung.com/ prin care detaliaza ambitiile sale, de a intra in noua tehnologie Bluetooth Low Energy (BLE), tehnologie de PROXIMITATE, un viitor pentru o noua era de MARKETING digital.

Sub numele de Samsung Proximity, platforma de marketing digital, va conecta consumatorii cu spatiile fizice in care se afla, prin intermediul platformelor mobile Samsung si tehnologiei iBeacon.

iBeacon SAMSUNG Proximity
Pentru CLIENTI si pentru MARKETERI

Samsung pune la dispozitie o consola de web marketing legata la emitatoarele bluetooth iBeacon cu ajutorul careia marketerii vor gestiona campaniile, locatiile si analizele acestora.

Clientii brandurilor si magazinelor vor beneficia de loializari adaptate, oferite chiar in locatiile acestora prin platforma Samsung Proximity. Primesc continut bogat, RELEVANT si experiente POTRIVITE direct pe telefoanele mobile.

Samsung spera ca tehnologia iBeacon va fi instalata in tot mai multe magazine, restaurante, mall-uri, aeroporturi, stadioane, muzee, in ideea ca acestea vor fi in masura sa ofere promotii speciale, cupoane, precomenzi si servicii de pick-up, precum si tururi mobile ale locatiilor.

APLICATII SAMSUNG
RETAIL, RESTAURANTE, MALL, AEROPORTURI, STADIOANE, MUZEE, LOCATII TURISTICE

Aceasta tehnologie este compatibila cu toate dispozitivele cu configuratie minima Android 4.3, ce suporta tehnologia de Bluetooth 4.0, denumita si BLE (Bluetooth Low Energy). Deci nu trebuie sa ne ingrijoram pentru viata bateriei, atunci cand bluetoothul este activat, pentru ca in aceasta situatie, consumul bateriei dispozitivului mobil este minim.

Share

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.