Stadioanele de fotbal conectate la tehnologia iBEACON

skybet

sky BET, sponsor principal pentru liga engleza de fotbal, implementeaza tehnologia wireless iBeacon, pe doua dintre cele mai mari stadioane, Elland Road (Leeds United) si New York Stadium (Rotherham United).

iBeacon, dispozitive emitatoare Bluetooth vor permite trimiterea de mesaje potrivite clientilor si consumatorilor aflati in raza de actiune a dispozitivelor. Ei vor putea afla cele mai bune oferte ale caselor de pariuri sky BET.

sky BET testeaza noua tehnologie de la Apple, care trimite din proximitate, notificari de tip ”push” si mesaje relevante/contextuale fanilor de fotbal, care participa la meciurile Leeds United Vs Wolves, de pe stadionul de fotbal Elland Road.

Management SkyBet a confirmat faptul ca proiectul aflat inca in teste, ar putea duce la o implementare nationala pentru toate stadioanele de fotbal ale ligii.

Head of core products sky BET Andrew Walton comenteaza: ”Aceasta este o interesanta oportunitate pentru noi, principalul sponsor al ligii si a cluburilor de fotbal engleze sa imbunatatim experienta fanilor pe stadioanele din intreaga tara. Feedback-ul de la ambele cluburi este incurajator, si cu toate ca aceasta tehnologie este inca foarte noua, potentialul este enorm. Clientii nostri ar putea primii in curand de la Sky Bet,  mesaje si oferte adaptate la fiecare meci de fotbal din Liga, permitandu-le sa profite mai mult de sponsorizare noastra.

Un purtator de cuvant Leeds United a comentat cu privire la tehnologia iBeacon: Sa fi unul dintre cele doua cluburi implicate de la inceput cu proiectul iBeacon Sky Bet este foarte interesant. Tehnologia iBeacon a fost testata la Elland Road in timpul jocului nostru cu Sheffield Wednesday. Pentru oricare dintre fanii nostri care doreste sa parieze pe meci, iBeacon il ajuta sa identifice cel mai bun loc de oferte speciale si promotii pentru casele de pariuri ale partenerului nostru Sky Bet “.

Share

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.